Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

 

Veelgestelde Vragen & Antwoorden

 

Is het nodig dat ik ervaring heb met Trancedans?
Wie kan deelnemen?

Deze training staat open voor mensen met verschillende achtergronden. Een achtergrond in dans, lichaamswerk, sjamanisme, coaching of therapie helpt, maar je hebt vooral openheid nodig om te ervaren en te experimenteren. Bij aanmelding vragen we je om een brief met je achtergrond en je motivatie om aan de opleiding deel te nemen. Alle aanmeldingen worden individueel bekeken.

Het aantal deelnemers aan deze opleiding wordt beperkt, om diepgang en persoonlijke begeleiding te garanderen.
 

Worden er ook andere activiteiten gedaan?

Jazeker. Naast één of meer geblinddoekte trancedansen per dag werken we met lichaamsoefeningen, presentaties, verhalen, muziek, creativiteit, (klank)meditaties, rituelen, ... We zoeken een balans tussen ervaring, theorie, delen en ruimte om te integreren.

Er worden verschillende bedragen genoemd.
Wat betaal ik precies ?

Het bedrag voor de training hangt af van je persoonlijke situatie. De basisprijs voor de opleiding is €1190 en je betaalt €490 voor maaltijden en verblijf in een tweepersoonskamer. Tesamen is dat €1680. Je krijgt 100 euro korting als je een minimum inkomen hebt, b.v. omdat je studeert of leeft van een uitkering.

Ik kan het bedrag niet in één keer betalen.
Wat is er mogelijk ?

Het is mogelijk om de betalingen te spreiden. We bekijken alle situaties individueel, dus stuur ons gerust jouw voorstel. contact>

Hoe kom ik op de locatie?

Voor aanvang van de opleiding ontvang je een brief met alle praktische info, en brengen we mensen met elkaar in contact om samen te rijden. Het dorpje waarin Wellspring gelegen is, is bereikbaar met de trein.

     Met wie deel ik een kamer?
Kan ik een éénpersoonskamer krijgen?

Kamers worden ingedeeld op basis van wensen en mogelijkheden. Het verblijf wordt geboekt op basis van twee- tot vierpersoons kamers. Als je graag met iemand samen een kamer wilt delen, geef ons dat dan van tevoren door. Eénpersoonskamers zijn beschikbaar met toeslag en op basis van beschikbaarheid. contact>

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Jazeker. De maaltijden zijn vegetarisch en overwegend biologisch. Laat het ons tijdig weten als je allergieën hebt of een dieet volgt.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust via het contactformulier.

Aernoudt is een docent naar mijn hart, authentiek, professioneel en bijzonder liefdevol met veel aandacht voor eigenheid en innerlijke krachten van mensen.

Sonia Krahy

 

Opleiding Trancedans Begeleider