Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

 

Alle praktische gegevens op een rij

 

 

lesjaar 2022 - Basisopleiding:
 

module 1


- maandag 8 augustus 2022 -

ontvangst vanaf 16u
maaltijd 18u, start programma 20u

- zondag 14 augustus 2022 -

afronding rond 14u

module 2

 

- donderdag 20 oktober 2022 -

ontvangst vanaf 16u
maaltijd 18u, start programma 20u

- zondag 23 oktober 2022 -

afronding rond 14u

Training:

€1190

Accomodatie en maaltijden:

€490

Totaal:

€1680

Bovenstaande bedragen zijn voor alle lesuren inclusief stagebegeleiding, overnachting in een twee- of driepersoonskamer, drie gezonde en lekkere vegetarische maaltijden per dag (zoveel mogelijk biologisch), koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes. Het totaalbedrag mag in enkele termijnen worden voldaan. Je reserveert je plek met een eerste aanbetaling van 350 euro (zie ook veelgestelde vragen). Alle bedragen zijn inclusief btw. Een factuur is mogelijk op verzoek.

Gespreide betaling

Naast de aanbetaling van 350 euro is het is mogelijk om de rest van het bedrag te spreiden. We bekijken alle situaties individueel, dus stuur ons gerust jouw voorstel. --contact--> Zie ook de pagina veelgestelde vragen.

Voertaal: Engels

De voertaal tijdens de lessen is Engels, met eventuele vertaling in Nederlands of Duits indien wenselijk. Je ontvangt een syllabus in het nederlands.

Aanmelden

Bij aanmelding vragen we je om een formulier in te vullen. We willen graag van je weten wat je achtergrond is, en wat je motivatie is om deze opleiding te volgen. Iedere aanmelding wordt individueel bekeken. Nu aanmelden >

Vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen.
Daarna nog vragen? Contact >

Kennismaken?

Wil je eerst eens proeven van trancedans en kennismaken met de lesgevers, collega-begeleiders en een bruisende gemeenschap van trancedansers, dan ben je welkom op één van onze workshops. ---meer lezen-->

Persoonlijk gesprek?

Stuur een berichtje via het contactformulier
of bel: +49 15204213234