Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

 

Docenten
 

Hoofddocent


Aernoudt Knecht MSc


Aernoudt Knecht is Master in de Psychologie (Radboud Universiteit Nijmegen) en specialiseerde zich in cultuur- en godsdienstpsychologie. Hij bestudeert hedendaags sjamanisme, psychologie, mystiek, en hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van religie en spiritualiteit. Aernoudt is ook muzikant en trancedans begeleider en -trainer. Hij geeft voordrachten, workshops, retraites en trainingen in Nederland, België en Duitsland.

Aernoudt Knecht

    Klank, muziek, beweging en dans brengen enorm veel heling en inspiratie in de wereld. Dat is een groot geschenk, een geschenk dat geleefd mag worden.


   Het raakt me steeds weer om te zien hoe Trancedans mensen helpt om in contact te komen met verloren gewaande krachten en onontdekte potenties in zichzelf. Het is mijn intentie om dit voor meer mensen beschikbaar te maken, door een opleiding aan te bieden waarin een schat van kennis en ervaring uit het werkveld beschikbaar wordt gemaakt, en waarin mensen de kans hebben om intensief en diepgaand persoonlijke ervaring op te doen. Een opleiding die eer doen aan de transformerende kracht van trancedans.

 

Publicaties/artikels:

~ Adem - poort naar bewustwording

~Wat bezielt de Sjamanenratel?

~ Ontwaken in de Droom

~ Sacrale Duisternis

~ Balans - studiereis naar Bali

~ Klank en Creatie
 

Gastdocenten


In verschillende programma's werkt Aernoudt samen met specifieke collega's, vanwege de inhoud en kwaliteit van hun werk. Hier kan je meer lezen over hen:

--- Trancedans collega's --->

De lege ruimte in het duister, is een oceaan vol oude herinneringen, en onontdekte mogelijkheden!


Aernoudt Knecht