Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

 

Structuur van deze opleiding

 

Module 1 - Dancer meer lezen>

Module 2 - Facilitator meer lezen>

Modules 3,4,5,... - Master meer lezen>

 

2 Basis-modules (enkel samen te volgen)

 

De basis van deze opleiding bestaat uit twee modules: 'Dancer' (7 dagen) en 'Facilitator' (4 dagen). Deze twee modules kunnen enkel samen gevolgd worden, en zijn verplicht voor het behalen van het certifikaat. Tussen de eerste intensieve module en een tweede module is een ruimte van enkele maanden. Wij kiezen bewust voor een programma met voldoende tussenruimte om de opgedane ervaringen en kennis te integreren, voordat we gezamenlijk het basistraject afronden. meer lezen>

Master-modules (facultatieve vervolgopleiding)

 

Naast de eerste twee basismodules zijn er verschillende Master-modules, waaraan je kan deelnemen. Ieder jaar worden er enkele aangeboden. Deze programma's zijn bedoeld om je verder te verdiepen, en bieden telkens een specifiek thema om te volgen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Master-module 'Visionary Darkness'

Master-module 'Gemaskerde Trancedans'

Master-module 'Trancedans en Psychopathologie'

Master-module 'Trancedans en Soul Retrieval'

meer lezen>

 

Ervaringsgericht Leren en Groeien

Tijdens deze intensieve training staat je eigen groeiproces centraal. Je doet veel ervaring op met trancedans en verdiept je in het werken met trance, muziek, rituelen, meditatie en processen van transformatie. Daarnaast bieden we ook een praktische en theoretische omkadering waarmee je leert hoe je, volgens eigen kracht en inspiratie, een trancedans ritueel begeleidt.

Taal

De voertaal van deze opleiding is in principe Engels. Naar wens kan vertaling in Nederlands geboden worden. Je ontvangt een syllabus in het Nederlands.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traject heb je één of enkele persoonlijke gesprekken met de docenten. Daarin wordt aandacht besteed aan je persoonlijke groeiproces, en gekeken naar je individuele wensen en behoeften.

Certifikaat

Als je alle onderdelen hebt gevolgd, en voldaan hebt aan de opdrachten en stage, krijg je een certifikaat waarin staat hoeveel lesuren en stages je hebt gevolgd.

Aanmelden? Klik hier >>

 


 

Vragen?

Kijk eens naar de pagina veelgestelde vragen.

Persoonlijk gesprek?

Stuur een berichtje via het contactformulier
of bel 0049 6563 963 8213

 

Event op Facebook

Ervaringen:

Een gedegen opleiding waar theorie en praktijk harmonisch in mekaar vloeien. Waar vrijheid en diepgaand ervaren in alle zuiverheid ruimte krijgen.

Sonia Krahy

 
meer ervaringen>

 

Opleiding Trancedans Begeleider

 

Ik heb geleerd nederigheid te betrachten voor de processen die in de ruimte plaatsvinden.

 

Naast het trancedansen hebben we prachtige andere ceremonies en oefeningen gedaan die de openheid in mezelf vergrootten, waardoor ik alsmaar makkelijker en dieper in trance kon gaan.

Mariëtte Koop

 

Deze opleiding heeft me geholpen om bewuster om te gaan met de fysieke, de sociale, de psychische en de spirituele dimensies van mezelf...
Nens Stam

 

meer ervaringen>