Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

 

Enkele ervaringen van
onze deelnemers

 

Een gedegen opleiding waar theorie en praktijk harmonisch in mekaar vloeien. Waar vrijheid en diepgaand ervaren in alle zuiverheid ruimte krijgen. Een thuiskomen bij mezelf, op weg naar essentie.
Aernoudt is een docent naar mijn hart, authentiek, professioneel en bijzonder liefdevol met veel aandacht voor eigenheid en innerlijke krachten van mensen. De opleiding is een sterke aanrader voor wie klaar is ‘de leerling in de leraar’  te ontmoeten (met dank  aan Aernoudt voor deze  boodschap).

Sonia Krahy


Tijdens de Trancedans opleiding heb ik een jaar lang de tijd genomen om mezelf dieper te leren kennen. De ondersteunende begeleiding van Aernoudt was hartverwarmend, ik hou van de manier waarop hij een ruimte creëert waarin ik helemaal kan thuiskomen in mezelf.
De opleiding is een perfecte mix waarin de juiste voeding voor hoofd en hart worden samengebracht. Aernoudt's werk is doordrongen van passie voor de wereld van de trancedans. Dankjewel voor dit mooie geschenk!
Dimitri De Veerman


De opleiding tot trancedansbegeleider was voor mij een intensieve reis in mezelf. Aanvankelijk had ik niet het plan begeleider van trancedansen te worden, maar wilde ik de trancedans tot in het diepste van mezelf verkennen. Hoe is het om zo lang aaneengesloten met trancedansen bezig te zijn, was mijn vraag, ik had er veel zin in dat te ontdekken. 's Avonds een dans doen, daarna slapen, 's morgen opstaan en dan weer gaan dansen, hoe fijn zou dat zijn? Achtergrondinformatie krijgen, inzichten van anderen, de opbouw van een dans gaan herkennen, met gelijkgestemden energie opbouwen en daar van genieten.
Dat is het allemaal geworden en meer, want naast het trancedansen hebben we prachtige andere ceremonies en oefeningen gedaan die de openheid in mezelf vergrootten en waardoor ik alsmaar makkelijker en dieper kon gaan in de trancedans. Uiteindelijk ben ik wel trancdansen gaan begeleiden, omdat ik het heel fijn vind om te doen en anderen de kans wil geven met dit prachtige creatieve proces in jezelf kennis te maken. Ik hou van het creëren van licht en ruimte voor anderen en heb geleerd bij Aernoudt nederigheid te betrachten voor de processen die in de ruimte plaatsvinden. En dat alles ook nog op een heerlijke plaats in de Eifel, wat wil je nog meer!

Mariëtte Koop


Deze opleiding heeft me geholpen om bewuster om te gaan met de fysieke, de sociale, de psychische en de spirituele dimensies van mezelf... De in mij levende creatieve en enthousiaste, intuïtieve en ontroerende kanten heb ik op een veilige manier ontmoet en tot uitdrukking kunnen brengen, in een spel van beweging.

Nens Stam

Deze opleiding zou ik omschrijven als een intense uitnodiging om in eerste instantie de uitdaging aan te gaan om het contact met je zelf, je ziel, te verdiepen. Om daarna, vanuit dat intenser contact, deze transformerende dansmethodiek diepgaand te kunnen opbouwen, dragen & ondersteunen voor anderen.
Aernoudt deelt zijn wijsheid puur, leert je hoe je een dansritueel in het donker volgens eeuwenoude traditie dient op te bouwen, hoe je mensen veilig doorheen de nacht naar het licht kan brengen. Het zorgvuldig voorbereiden van de muziekmixen en het zelf begeleiden van trancedansrituelen heeft me dichter bij mezelf, bij mijn innerlijke kracht gebracht en daagt me telkens opnieuw uit tot zelfreflectie en authenticiteit.
Mensen dmv deze diepgaande rituele dans te mogen begeleiden maakt me telkens opnieuw oneindig dankbaar.

Maggie Nauwelaers