Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Boeken - Frank Natale


< terug naar het overzicht

Frank Natale - Trancedance

Frank Natale: Trancedance ~ the dance of life

Paperback | Earth Quest
ISBN10: 1852307021 | ISBN13: 978-1852307028

-- bestel boek bij Amazon.com ->

 

   ”We weten dat vrede en partnerschap niet mogelijk zijn in een wetenschappelijke, niet-spirituele wereld en dat we van weekend-religie moeten overschakelen naar een spirituele manier van leven.” (Frank Natale)

Toen Frank in 1980 in contact kwam met het sjamanisme, deed hij het aanvankelijk af als bijgeloof, als een antieke traditie met weinig waarde. Maar toen hij begon te trancedansen merkte hij dat hij zich gezonder en vitaler begon te voelen. Hij kwam weer in contact met zijn lichaam en voelde zich vervuld van spirit.

In ‘Trancedance’ vertelt Frank Natale over zijn ontdekkingstocht naar de oude godin-religies en de crossculturele spirituele rituelen die overal ter wereld te vinden zijn. Hij beschrijft ook de opbouw van het Trancedans ritueel met blinddoek, een hedendaags ritueel waarin hij de essentie van verschillende tradities samenbrengt.

   ”Als we onszelf en de planeet willen genezen, dan is het nodig om in ons lichaam en op onze planeet te leven. Trancedans is de beste manier die ik ken om passievol te leven, spirit uitnodigend om weer thuis te komen in mijn lichaam.’” (Frank Natale)