Trancedans - de droom van onze planeet dansen
  de Droom van onze Planeet dansen!

Boeken - Ted Andrews

gepost door: Els Van Sonhoven


< vorige pagina

Ted Andrews - Luisteren naar Dieren

Ted Andrews: Luisteren naar dieren

Paperback | Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN10: 9023009290 | ISBN13: 9789023009290

bestel boek bij: -- Bol.com ->
-- Azur.be ->


   ”Ik voel me een deel van de natuur. Als deel ervan acht ik het mijn verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk te weten van de omgeving waarin ik leef. Hoe beter ik alles om mij heen begrijp, hoe beter ik mijzelf begrijp.”
(Ted Andrews)

In vele geschriften en mythologieën van over heel de wereld vinden we een rijke overlevering met betrekking tot dieren en het geloof dat de goddelijke machten tot de mens spreken langs de weg van de natuur. Dat kan ook niet anders, want dieren zijn voor alle volken, alle mensen, waar ook ter wereld, een levende realiteit. Dieren kunnen ons veel leren: hoe je je moet aanpassen om te overleven, hoe te reageren op ziekten of gevaar,... Dieren herinneren ons aan het enorme reservoir van mogelijkheden dat in ons schuilt, maar we kunnen pas van ze leren als we weten hoe met ze te communiceren.

In ‘Luisteren naar dieren’ lees je hoe je met dieren als totems en spirituele wezens kunt omgaan, hoe je bescherming kunt krijgen van je totemdier en hoe je totemdier de verborgen krachten in jezelf weerspiegelt. De auteur beschrijft het natuurlijke gedrag en de symboliek van tientallen zoogdieren, vogels, insecten en reptielen.

Ted Andrews (VS) is schrijver, student en leraar spiritualiteit. Hij geeft voordrachten en workshops over traditionele mystiek, waarbij hij zich erop toelegt esoterische onderwerpen begrijpelijk en praktisch te vertalen voor iedereen. Hij werkt, als vrijwilliger in het Brukner Nature Center in Ohio, mee aan het rehabilitatieprogramma voor dieren en is natuurgids voor groepen.

< vorige pagina